Rabatter/Avtaler

Dagens avtaler

Dette er dagens avtaler som beboere har tilgang til og kan selv gjøre eventuelle endringer/bestillinger.

Aneo (billading)

Kontakt Aneo for å bestille eller melde feil på lader.

Telia (internett og TV)

Flexavtale med 100/100 Mbit/s og 30 TV-poeng som standard oppsett.

TV-poengene kan brukes til å velge blant strømmetjenester og kanaler; blant andre Netflix, HBO Max, Viaplay og TV 2 Play.

På Min Side kan du velge inn og ut strømmetjenester og kanaler så ofte du vil. Eller rett på fjernkontrollen til Telia box.

Du kan flexe kostnadsfritt mellom enten;

  • flere TV-poeng (opptil 110) og lavere hastighet på internett,
    eller,
  • færre/0 TV-poeng og mer hastighet på internett (opptil 500 Mbit/s)

Dette kan beboere selv gjøre på Min Side på Telia.no eller kontakte Telia kundeservice.

Har du dekket internett gjennom arbeidsgiver og trenger faktura? Kontakt styret for siste faktura som kan brukes som til utleggsskjema.

Ny i borettslaget? Meld innflytting hos Telia så kommer du raskest mulig i gang med internett og TV.

Rabatter

Rørlegger Sentralen

Vi har tegnet avtale med Rørlegger Sentralen som gir samtlige beboere 10% rabatt ved å bruke dem sine tjenester. Den er helt uforpliktende og beboer selv kan kontakte dem. Husk å oppgi at vi har rammeavtale. 

10 % rabatt på rørleggertimer, materiell og oppdrag spyleavdelingen. Rabatt gis på rørleggertimer, materiell ut fra vår prisliste på lagerførte varer hos vår grossist, og vår spyleavdeling. Arbeid utenfor virkedager og arbeidstiden mandag – fredag kl. 08-16, eller arbeid spesifisert i egne rabatterte tilbud, er ikke en del av denne avtalen. Rabatt gis ikke på kampanjeprodukter.

Mobile Ensjø

Vi har ingen direkte avtale eller rabattordning med dem, men etter at vi fikk el-billading så har styret vært i kontakt med dem, og de lover å strekke seg langt for å gi et godt tilbud på el-bil.
Spør etter Tore.